Pravna obvestila

Pravna obvestila

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam na strani www.3dgrafika.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je sledeča: 

  • Uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam.
  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
  • Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

V podjetju 3D GRAFIKA stremimo k dobri informiranosti naših strank in poslovnih partnerjev, zato se vedno trudimo ponuditi kar se da popolne, aktualne in uporabne informacije. 

Material je last podjetja 3D GRAFIKA. ali drugih poslovnih partnerjev. Prepovedana je reprodukcija ali raba celote ali dela materiala v kakršnikoli obliki, razen za osebno nekomercialno rabo. Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za reprodukcijo ali uporabo materiala za kakršnekoli druge namene kot je običajno brskanje po spletni strani – razen po posebnem pisnem dovoljenju. 

Če reproducirate dele materiala za osebno nekomercialno rabo, na reprodukcijah navedite vir materiala. Primer: (Vir: www.3dgrafika.si, © 2018 3D GRAFIKA.).

Besedila, fotografije, filmi, risbe, grafike, zvoki, podatki itd. so morda predmet avtorskih pravic in so bodisi v lasti podjetja 3D GRAFIKA ali pa ima podjetje 3D GRAFIKA dovoljenje za to. 

Prikazani izdelki in opisane proizvodne metode so lahko predmet drugih intelektualnih lastninskih pravic, vključno s patenti in patentnimi prijavami, ki jih podjetje 3D GRAFIKA uporablja z dovoljenjem. 

Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za uporabo katerekoli izmed teh intelektualnih lastninskih pravic, zato vas želimo opozoriti, da podjetje 3D GRAFIKA skrbno opazuje in nemudoma preganja kakršnokoli kršitev svojih intelektualnih lastninskih pravic, vključno z uporabo kazenskega pregona.